Kirja

Pieniä kertomuksia suurista asioistaKirjailija: Wilhelm Busch
Kieli:  suomi
Koko: 180 x 115 mm
Sivuja: 90
Pehmeät kannet
ISBN: 951-98558-2-3
Painettu: 2002
Kustantaja: Datakirjat

Hinta: 6,00 €

TILAUS

"Apostoli Paavali sanoi kerran, ettei hän tunne mitään muuta kuin Jeesuksen Kristuksen, ja Hänet ristiinnaulittuna. Samoin on näiden tarinoiden laita. Niillä on vain yksi tarkoitus: todistaa ristiinnaulitusta ja ylösnousseesta Jeesuksesta."
Wilhelm Busch

Wilhelm Busch syntyi 27. maaliskuuta 1897 Elberfeldissä, Saksassa. Lapsuutensa hän vietti Frankfurt am Mainissa, missä hän myös kävi koulunsa. Ollessaan Ensimmäisessä maailmansodassa Busch – itsekin papin poika – löysi elävän uskon Jeesukseen Kristukseen. Opiskeltuaan sodan jälkeen Tübingenissä teologiaa hän toimi seurakuntapappina Bielefeldissä ja Essenissä, missä hänestä tuli nuorisopastori vuonna 1931.

Evankeliumi
Ote kirjasta: "Pieniä kertomuksia suurista asioita"


”Jeesus on olemassa myös sinua varten...”
Miten usein minulle onkaan sanottu: ”Pastori Busch, olette oikeastaan onnellinen mies. Teillä on jotain sellaista, mitä minulla ei ole.” Tapaan vastata siihen: ”Älkää höpöttäkö! Voitte saada saman, mitä minulla on! Jeesus on olemassa myös teitä varten!” Silloin seuraa kysymys: ”No, miten sitten voin saada yhteyden Jumalaan?” Siihen Raamattu antaa lyhyen, mutta selvän vastauksen: ”Usko Herraan Jeesukseen!”
Kenen huomaan itsensä kannattaisi mieluummin uskoa kuin Jumalan Pojan? Yksikään ihminen koko maailmassa ei ole tehnyt minun eteeni niin paljon kuin Jeesus! Hän rakasti minua niin paljon, että Hän kuoli puolestani – ja myös sinun puolestasi! Kukaan ei ole rakastanut meitä niin kuin Hän. Ja Hän on noussut kuolleista. Enkö uskoisi elämääni Hänelle, joka on noussut kuolleista? Mehän olemme tyhmiä, jos emme tee niin!


”... sano se Hänelle”
Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle ja lähteä Hänen matkaansa, jos haluat uskoa itsesi Hänen huomaansa, niin sano se Hänelle! Hän on lähellä! Hän on vierelläsi! Hän kuulee sinua! Sano Hänelle: ”Herra Jeesus, annan Sinulle elämäni!”
Kun rappiotilassa ja jumalattomana nuorena miehenä itse käännyin ja otin Jeesuksen vastaan, rukoilin seuraavasti: ”Herra Jeesus, nyt annan elämäni Sinulle. En voi luvata, että minusta tulee hyvä ihminen. Sitä varten Sinun pitää antaa minulle toisenlainen sydän. Minulla on huono luonne, mutta annan itseni Sinulle sellaisena kuin olen. Tee Sinä minusta jotakin!” Tuona hetkenä hyppäsin kokonaan Jeesuksen matkaan ja annoin elämäni ohjat Hänelle, joka on ostanut minut ristinkuolemaan.

Osaatko rukoilla? Otapa riski ja kokeile! Vaikka sanoisitkin vain: ”Herra, anna minun löytää Sinut!” tai ”Herra, pelasta minutkin!” tai ”Herra, johdata minut oikeaan uskoon!” tai ”Herra, anna minulle syntini anteeksi!” – kunhan aloitat!

”...ehdottomasti alettava lukea Raamattua”
Kristinusko on henkilökohtainen suhde minun ja Herrani välillä. Sellaisessa suhteessa on puhuttava toisilleen, eikö niin? Puhun siis Hänelle – ja Hän puhuu minulle!
Miten Jumala sitten puhuu ihmisille? Hän puhuu Raamatun kautta. Siksi sinun on ehdottomasti alettava lukea Raamattua! ”Eihän kukaan enää nykyään lue Raamattua!” ajattelet. Niin – valitettavasti!
Tyhminkin sanoo: ”Pyh, mikä kirja!” Ja viisaimmat professorit ”todistavat”, että Raamattukin on vain ihmisten työtä. Ymmärrätkö? Tästä ihmiset ovat yhtä mieltä: ammutaan Raamattu alas! Mutta jos haluat olla Jumalan lapsi ja pelastua Jumalan tuomiolta, et saa välittää moisista puheista. Älä anna muiden pilata kiinostustasi Raamattuun! Raamattu itse sanoo olevansa sellaisten ihmisten kirjoittama, jotka olivat Pyhän Hengen valaisemia. Ja kun luet Raamattua, huomaat pian, että siinä on erilainen, nimittäin jumalallinen, henki. Aloita siis Raamatunluku! Jos et ymmärrä joitain kohtia, hyppää toistaiseksi niiden ylitse. Jatka vain lukemista! Jossain vaiheessa törmäät kohtaan, jonka ymmärrät. Esimerkiksi: "Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan.” Sanot siihen varmaan: ”Tuon ymmärrän! Sehän sopii minuunkin!” Anna Jumalan sillä tavoin puhua sinulle Raamatun kautta! Ota joka päivä aikaa Jumalan Sanalle! Ja pyydä samalla Häneltä: ”Herra, anna minullekin valoa! Anna minunkin ymmärtää Raamattua! Valaise sydämeni ja ymmärrykseni ja sieluni!”
Ja vielä jotakin: Älä anna kenenkään viedä sinulta kaikkea sitä, minkä vain Raamattu voi antaa sinulle! Raamattu on suurenmoinen kirja. Ajankohtaisempaa ja jännittävämpää kirjaa ei ole olemassakaan!

  • Busch_keskustelu
  • KIRJASSA MM.:
  • - Mistä Kain sai vaimonsa? Lue
  • - Tuolla tavalla en haluaisi kuolla...
  • - En ymmärrä miksi Golgatasta puhutaan
  • - "Katukivetkin hymyilevät minulle" Lue
  • - Kun sanasi on sysätty syrjään...
  • - Yön pimeä hetki
  • - Sain melkein selkäsaunan